22. února 2016

Co jsem přečetl v roce 2015 (Goodreads - year in books)

U kolegyně knižní blogerky lostsoul2015 (zde) jsem viděl statistiku knih, které jsem přečetl v roce 2015, jak ji generuje goodreads.com.


Samozřejmě jsem po výsledcích ohledně vlastní četby hned též zatoužil a níže je přináším. Vychází mi tam 45 přečtených knih za loňský rok. Musím říct, že jsem na takový počet dost pyšen, protože o většině knih jsem sepsal záznam na blogýsek a současně jsem nijak zvlášť neflákal běhání a udělal jsem i relativně hodně práce ve srovnání s předchozími lety. Byl to vlastně skvělý rok, i když si takové věci člověk nepřiznává snadno.

Pokud máte účet na goodreads, můžete si vlastní podobnou statistiku generovat tady.

 
  
 


3 komentáře:

  1. Kolegyně knižní blogerka :D Ten knižní přehled je úžasný, moc se mi ten nápad zalíbil, budu to generovat každý rok :)
    Houellebecqua jsem četla a bylo to strašné, ale neodradilo mě to a ráda si od něj ještě něco přečtu! Na 1913 se teprve chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že jsem neurazil zařazením k nám, knižním blogýskům :-)

      Houllebecq by se dal asi označit za trochu chlapecko-chlapeckou záležitost, ale mně osobně se čte jedním dechem.

      Vymazat
  2. Slovo blogýsek - to je stejná hrůza jako vymazlený, čauky nebo ahojky, takže mohu být jedině ráda, že jsem byla označena jako kolegyně knižní blogerka :D V tomto tvaru se mě to nikterak nedotklo :)

    OdpovědětVymazat